ΑποφάσειςΟΤΑΥπουργεία

Απόφαση για την αγορά μασκών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

O Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, υπέγραψε την Απόφαση για την πρώτη δόση της έκτακτης επιχορήγησης, ύψους 6,2 εκατ. ευρώ, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), με σκοπό την αγορά μασκών και την προμήθειά τους στα δημόσια σχολεία της χώρας, μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Απόφαση λαμβάνεται για λόγους προστασίας της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων ενόψει της έναρξης του διδακτικού έτους 2020-2021.

Η έκτακτη επιχορήγηση θα γίνει από το ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης Δήμων του άρθρου 71 του 4509/19 και αφορά στην προμήθεια υφασμάτινων μασκών πολλαπλών χρήσεων

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αναστέλλονται οι δόσεις δανείων για τρεις μήνες

Ioannis Terzakis

Τι είναι ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 112

admin

Δήμος Αλίμου: «Υιοθετήστε ένα πυρόπληκτο ζώο»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα