Υγεία

Covid Stories: Κικίλιας «Μόλις παραλάβουμε τα εμβόλια, την επομένη θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός»

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανέφερε συγκεκριμένα για το εμβόλιο του κορονοϊού πως «το επόμενο χρονικό διάστημα θα κριθούν όλα για να στηρίξουμε και να εμβολιάσουμε τους συμπολίτες μας.

«Όταν τα εμβόλια παραδοθούν στη χώρα μας, την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός».

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στα συνολικά 1.018 εμβολιαστικά κέντρα, μέσω των οποίων θα μπορούν να εμβολιάζονται σε μηνιαία βάση πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα.

Ως πρώτη προτεραιότητα στον εμβολιασμό θα είναι οι επαγγελματίες του χώρου της Υγείας (γιατροί, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό), που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης έναντι του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Έτοιμο το 2024 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

@dmin

Αναλυτικές οδηγίες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι μαθητές εντός και εκτός σχολικών τάξεων

admin

Κλείνουν και τα τουριστικά καταλύματα εποχικής λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα