ΔήμοιΥγεία

Με επιτυχία η πρώτη μαζική εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες και στην ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Σερρών

H Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Σερρών, πραγματοποίησε στις, 25/01/2020, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, την πρώτη μαζική εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού στις Πρώτες Βοήθειες και στην ΚΑΡΠΑ.

Όπως δήλωσε η Αρμόδια Αντιδήμαρχος, κα Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου: “Ένας απ’ τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης είναι η ανάδειξη της Δημόσιας Υγείας.”

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία της εφαρμογής αισθητήρων παρκαρίσματος ParkALot

@dmin

Ομόφωνο Ψήφισμα 20 Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων Λαγκαδά ΥΠΕΡ των Κοινοτήτων

Ioannis Terzakis

Δήμος Λαγκαδά: Επιστολή Ι.Ταχματζίδη στην Εγνατία ΑΕ για τα διόδια

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα